7 januari 2018

Cognitieve Fitness

Cognitieve Fitness: wat is dat, zult u denken? Een sport, of een training om sneller te reageren? Nou, beide! Enkele voorbeelden: Zo krijgt je de opdracht om tijdens het hardlopen bij een stop signaal in één minuut een puzzel op te lossen, of rekensommen te maken. Of moet je tien woorden onthouden en opschrijven die tijdens het joggen zijn genoemd. Een andere training is om tegen gestelde bewegingen te maken met armen, handen en vingers, afwisselend links en rechts. Dan moet je goed nadenken. Best lastig! Brainboosters worden deze oefeningen genoemd. Allemaal om je linker en rechter hersenhelft beter te laten samenwerken en je coördinatie te verbeteren. Zo houden we onze hersens scherp.

Iedere training bevat een optimale mix van 3 elementen. Het combineert Fysieke inspanning met Intellectuele uitdaging en maakt gebruik van Bewuste ontspanning.
Cognitieve fitness is zeer effectief voor senioren 55+, mensen met cognitieve problemen en natuurlijk voor iedereen die fit wil blijven en zijn/haar hersenen gezond wil houden.

De kosten voor deze cursus bedragen € 80,00 excl. koffie of thee
Cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

8 september 2018

Cognitieve Fitness

Gratis kennis maken met Cognitieve fitness?
Bezoek de “Kom van de Bank events op
8 september in Welsum
22 september in Wesepe

www.komvandebank.nl
www.bosomolst.nl

Cognitieve Fitness: wat is dat, zult u denken? Een sport, of een training om sneller te reageren en beter te leren onthouden ? Nou, beide! Zo krijgt je tijdens het hardlopen of wandelen bij een stop- signaal in 1 minuut de tijd een puzzel op te lossen, of rekensommen te maken. Of moet je tien woorden onthouden en opschrijven die tijdens het joggen zijn genoemd. Een andere training is om tegen gestelde bewegingen te maken met armen, handen en vingers, afwisselend links en rechts. Hierbij moet je goed nadenken. Best lastig! Brainboosters worden deze oefeningen genoemd. Allemaal om je linker en rechter hersenhelft beter te laten samenwerken en je coördinatie te verbeteren. Zo houden we onze hersens scherp.

Cursus van 12 lessen
Start donderdag 27 September 2018
van 10.30 tot 12.00 uur in Het Beatrixgebouw
Industrieweg 1A 8131 VZ Wijhe
Eigen bijdrage € 80,00 excl. koffie of thee
Cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Aanmelden bij Marijke Bos Bosom@home.nl of per tel. 06-29432041
Opgave mogelijk tot 21 september 2018

15 augustus 2018

Scorps Cheer Squad zoekt leden

🔵 Scorps Cheer Squad zoekt leden 🔵

Wij zijn Scorps Cheer Squad (SCS), een Senior Co-ed Cheerleading team.
Wij beoefenen de sport cheerleading en geven lessen aan meiden en jongens vanaf 16 jaar.

Cheerleading bestaat uit de elementen; Stunts, Sprongen, Dans en Turnen. Wekelijks trainen wij op woensdagavond van 19:30 tot 21:30 uur in Belfeld. Onze lessen worden gegeven door een professionele coach die zelf al jaren ervaring heeft met de sport. Zij heeft ervaring op nationaal en internationaal niveau.

Ons team verzorgt momenteel alleen workshops, demo's en optredens. In de toekomst hopen wij te kunnen deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden.

Voor ons team zijn wij opzoek naar meiden en jongens vanaf 16 jaar.

Ben jij klaar voor de uitdaging? Wil je kennis komen maken met de sport? Lijkt het je leuk om deel te nemen aan ons team? Of wil je graag meer informatie?

Voor een GRATIS proefles of meer informatie, stuur een e-mail naar: ScorpsCheerSquad@gmail.com

We hopen je snel te zien bij onze training en je te laten kennismaken met deze unieke sport!

🔵 SCS - One TEAM, One DREAM 🔵

22 juni 2018

Hottub challange

Met onze vriendenclub organiseren wij een challenge wie het langste in een hottub kan zitten.

PLAATS HIER JOUW PRIKKER

PRIKBORD

Sportdorpen is een samenwerking tussen alle aanbieders van bewegen. Dit kan divers zijn van een vereniging tot een enthousiaste wandelclub.

ONZE PARTNERS

Sportdorpen is een samenwerking tussen tussen bedrijven, instellingen en de overheid.

daar-maak-je-vrienden-mee-rond