SPORTDORPEN OLST-WIJHE

 

Het initiatief ‘Kom van de bank’ is onderdeel van het platform ‘Sportdorpen Olst-Wijhe’. Dit platform heeft als doel de leefbaarheid in de gemeente Olst-Wijhe te versterken door mensen met elkaar in beweging te brengen. Door de doelgroep kennis te laten maken met een gevarieerd sport- en beweegaanbod dat de gemeente Olst-Wijhe te bieden heeft.

 

Het initiatief ‘Kom van de bank’ sluit mooi aan bij deze doelstellingen. Om de doelstelling te behalen, werken diverse sportaanbieders, maatschappelijke organisaties, de Gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel nauw samen. Een krachtig netwerk maakt veel zaken mogelijk!

 

 

Kom van de bank

 

Uit de enquête onder de inwoners van de gemeente Olst-Wijhe is gebleken dat volwassenen vanaf 18 jaar fitter en vitaler willen worden door meer te bewegen. Echter, blijkt de stap om daadwerkelijk actief te worden nog groot te zijn voor de doelgroep (volwassenen van 30-75).

 

Het project ‘Kom van de bank’ wil de doelgroep (maar ook iedereen buiten de doelgroep) de mogelijkheid bieden om meer van de bank af te komen door samen met anderen te gaan bewegen. Om dit te realiseren, laat ‘Kom van de bank’ men kennismaken met het gevarieerde én vernieuwende sportaanbod in de gemeente Olst-Wijhe via onder meer events en sportcarrousels.

CONTACT

Projectleider: Michel Vierwind

 

sportdorpenolstwijhe@gmail.com

06 – 15 38 52 39

ONZE PARTNERS

Sportdorpen is een samenwerking tussen tussen bedrijven, instellingen en de overheid.

daar-maak-je-vrienden-mee-rond